Catalàcastellano
Usted está aquí:Chuches»Pastissets - Catieu

Pastel Supernena, Burbuja

Escrito por 

     

Aquest pastís el varem fer fa molt temps, un dia que l'Annie Vainilla estava malalta per passar la tarda. En aquell temps li agradaven molt els dibuixos de les Supernenes.  Així que aquí teniu la "Burbuja".........       

INGREDIENTS:
1 pa de pessic rodó (per a la cara)
1 pa de pessic rectangular (per a les cuetes)
1 magdalena (per als ulls)
Nocilla
Xocolata blanca
Colorants alimentaris
  
PREPARACIÓ:
Primer preparem els pans de pessic amb la recepta que feu servir habitualment. En aquest cas nosaltres varem fer-ne un de genovès. 

      

  
Ara hem de donar la forma al pastís. El pa de pessic rodó es queda tal qual perquè serà la cara. El rectangular l'haurem de tallar fent la forma de les cuetes. Primer varem fer una plantilla amb paper que vam posar a sobre el pa de pessic per tallar-lo. Així varen quedar les cuetes de la "Burbuja".     

Encara que no es veu a la foto, també varem tallar la magdalena.  Eliminant la part bombada, en varem fer dos cercles iguals per a fer els ulls.

Tot seguit vam partir els pans de pessic per la meitat i els vam farcir de nocilla. Varem fixar els ulls amb una mica de nocilla a la base també. 
  
Per últim, varem fondre la xocolata blanca i en varem separar diferents porcions per tenyir-los dels colors necessaris: color carn, color groc i color blau. Vam banyar cada part del color corresponent, tal com es veu a la foto. Per fer la boca, varem fer servir una tira de pega dolça vermella ensucrada. I per la nineta dels ulls "granillo" de xocolata.    
 

Aquest fou el resultat final, tanta estona per fer-lo i va volar en un obrir i tancar d'ulls......

Annie Vainilla i Catieu

 

  

 

 

 

     

Este pastel lo hicimos hace ya tiempo, un día que Annie Vainilla estaba enferma para pasar la tarde. En esos tiempos le encantaban los dibujos de las Supernenas. Así que aquí tenéis a "Burbuja"........        

INGREDIENTES:
1 bizcocho redondo (para la cara)
1 bizcocho rectangular (para la coletas)
1 magdalena (para los ojos)
Nocilla
Chocolate blanco
Colorantes alimentarios
PREPARACIÓN:
Primero preparáis los bizcochos con la receta que usáis habitualmente. en este caso nosotras utilizamos uno de genovés.
  

      

  
Ahora tenemos que darle la forma al pastel. El bizcocho redondo se queda tal cuál porque será la cara. El rectangular tendremos que cortarlo haciendo la forma de las coletas. Primero hicimos una plantilla con papel y la pusimos encima del bizcocho para cortar. Así quedaron las coletas de Burbuja.
      

 

Aunque no se ve en la foto, también cortamos la magdalena. Eliminando la parte abombada, tallamos dos círculos iguales para hacer los ojos.
Seguidamente partimos los bizcochos por la mitad y los rellenamos con nocilla. Fijamos los ojos con un poco de nocilla en la base también.
  
Por último, fundimos el chocolate blanco i separamos diferentes porciones para teñirlas de los colores necesarios: color carne, color amarillo y color azul. Luego bañamos cada parte del color que le correspondía, cómo se ve en la foto. Para hacer la boca utilizamos una tira de regaliz roja azucarada. Y para la pupila de los ojos granillo de chocolate.

Este fue el resultado final, tanto rato preparándolo y voló en un abrir y cerrar de ojos.....

Annie Vainilla y Catieu     

  

  

 

 

Leer 36341 veces Modificado por última vez en Domingo, 25 Agosto 2013 16:45

Escribir un comentario