Catalàcastellano
Dimarts, 04 Novembre 2014 10:40

Cinc anys de bloc i tancament d'una etapa.

Escrit per

pastis cinc anys

Cinc anys!!! Han passat cinc anys des que vaig preparar la primera entrada!!! Sembla que no pugui ser que hagi passat tant de temps, però sí. Només cal mirar l'Annie per tenir-ne una total certesa. Que gran que se m'ha fet!!! Vuit anys tenia quan vàrem iniciar aquesta aventura i la portava tot el dia cosida al  meu costat. Ha estat un temps que hem gaudit moltíssim juntes: preparant receptes, buscant-ne per als seus reptes, navegant mirant altres blocs, assistint a cursos, de compres a botigues on sempre em feia comprar més del què hi anàvem a buscar... Ha estat fantàstic poder compartir aquests moments amb ella. Però aquesta etapa s'ha tancat, a mesura que s'ha anat fet gran el temps se li ha anat omplint d'obligacions i les seves prioritats han canviat, com ha de ser. És per això, que amb molta pena, per part de totes dues, hem decidit tancar la convocatòria dels Reptes de l'Annie. Ja fa temps que ho hauríem d'haver fet però és que no trobàvem el moment de fer-ho oficial. Així que aquest cap de setmana publicarem l'últim resultat dels Reptes de l'Annie (us el devia des del juliol). Si algun mini-xef hi vol participar, encara hi és a temps. AQUÍ teniu l'entrada amb la recepta. De totes maneres, no marxem del tot perquè mantindrem la convocatòria de les Mones de Pasqua, tant en la categoria de grans com de petits, com hem fet sempre.

Els Reptes de l'Annie

Calendari de cursos

« Març 2015 »
Dll Mar Dim Dj Dv Ds Diu
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31