Catalàcastellano
Dimarts, 15 abril 2014 18:18

Naked Cake

Escrit per

naked cake 4Avui us porto un pastís que tenia a pendents des de fa temps. És un Naked Cake o Pastís Despullat. Es tracta d'un pa de pessic genovès farcit de maduixes marinades amb sucre i nata. Es pot farcit del què vulguem. Però el que el caracteritza i li dona el nom és que l'exterior no està recobert. Simplement s'afinen els laterals, que així l'embruten una mica i s'hi tira sucre llustre per sobre. En el meu cas el vaig decorar amb unes maduixes fresques i flors del meu jardí a la part de dalt. Jo el trobo molt romàntic, simplement preciós!!!

A casa ens el vàrem menjar en la celebració dels 101 anys de la meva estimada iaia Sita. Va agradar a tothom i no en va sobrar ni un bocí, tot i que, he de dir-vos, que atipa mooolt!!!

Al moment de decidir quin pastís preparar per a la celebració també volia que em servís per participar en 3r. Aniversari del bloc April's Kitch. La Mon, molt imaginativa, ens proposava una combinació entre cinema i receptes. Us explico.... es tractava de buscar una pel·lícula, d'entre els anys 50-65, i preparar un plat que, o bé sortís directament en ella, o bé, un de nou que hi estigues relacionat. Primer, calia buscar la pel·lícula, després de diferents candidates em vaig decantar per "El padre de la Novia". Està protagonitzada pel gran Spencer Tracy i la bella Elisabeth Taylor, pare i filla. Explica com es trasbalsa la vida del pare en el moment que la seva filla, la seva nineta preciosa, els anuncia que es casa. De manera molt còmica anem veient la succeicó dels dies fins arribar al de la boda jejeje..... Ens hauríeu d'haver vist amb el meu marit, mentre la miràvem ja ens imaginàvem el dia que l'Annie se'ns casi jejeje..... I ell em deia; -Serà així??? I jo li contestava: Oi tant!!! Però si només en tenim una!!! jejeje...... Amb el que m'agraden a mi les festes i celebracions!!! Només espero que ella m'hi deixi posar cullerada!!! jejeje.....

Un cop escollida la peli, calia pensar el plat, en el nostre cas, dolç. I que millor que el Pastís de Noces. Evidentment, en versió mini jejeje..... Així que Mon, aquesta és la meva aportació al teu 3r. aniversari. No m'hauria desagradat gens poder tallar un pastís com aquest el dia que em vaig casar, el dia més feliç de la meva vida, juntament amb el del naixement de l'Annie. Per això, espero que, la Kay (la núvia), estigués molt contenta de tenir un pastís com aquest en un dia tan especial. Som-hi doncs amb la recepta.

Els Reptes de l'Annie

PORTA'NS LA TEVA

MONA DE PASQUA

Calendari de cursos

« Abril 2014 »
Dll Mar Dim Dj Dv Ds Diu
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30