Catalàcastellano

La Cuarta Mona

Escrito por 

 

Aquesta mona és la primera que li he fet tota de xocolata. De fet són les Mones que més il·lusió fan als nens/es. Com en l'anterior el personatge convidat és la Hello Kitty. Va ser tot un repte!!!!!

INGREDIENTS
* Un ou de xocolata gran
* Dos ous de xocolata embolicats petits i un ou mitjà, que no sigui més alt que la figura de la Kitty que volem fer
* Floretes de fondant
* "Granillo" verd
* Un bol de ceràmica de la Hello Kitty (encara que no es veu a cap foto hi és)
* Una figureta de plàstic de la Hello Kitty
* Mig quilo de xocolata amb llet
* Una mica xocolata negra pels perfils del dibuix i per enganxar
* Xocolata blanca (no puc dir exactament el que vaig gastar perquè l'anava fonen sobre la marxa)
* Colorants alimentaris
* Pollets i plomes
* Un dibuix de la Hello Kitty
* Paper de forn
* Una mànega pastissera o una bossa de plàstic petita.
 

 PROCEDIMENT
Per fer la Hello Kiity de Xocolata:
Primer busquem el dibuix de la Hello Kitty que vulguem fer. L'hem d'imprimir al revés perquè el calcarem amb la xocolata i al donar-li la volta ens quedarà del dret.
Quan el tinguem hi posem el paper de forn a sobre i ho fixem amb una mica de "celo".
Fonem la xocolata negra i la posem a la mànega. Resseguim el dibuix. Ho deixem refredar fins que estigui totalment sec.
Fonem xocolata blanca i la tenyim  de color rosa per fer el vestit i el llaç. Omplim els buits que ocupen. Ho deixem refredar novament fins que quedi ben sec.
Fonem més xocolata blanca i la tenyim una part petita de color groc per fer el nas i una altra color salmó per fer la flor. Omplim els buits i ho de nou ho deixem refredar fins que s'assequi.
Ara fonem una bona quantitat de xocolata blanca i omplim totes les parts del dibuix, fins hi tot aquelles que ja tenen xocolata d'un altre color. Ha de quedar una capa ben gruixuda, que tingui consistència i que es vegi tota de color blanc. Ho deixem refredar fins que quedi sec del tot, força estona. Després amb una mica de xocolata negra fosa hi enganxem l'ou mitjà que ens servirà per aguantar-la. 

  

Continuem.....
Fonem la xocolata amb llet i la posem en un motlle rectangular. La deixem refredar fins que quedi seca del tot. Aquesta ens servirà com a base de la mona.
Fonem una mica de xocolata negra i la tornem a posar a la mànega, la farem servir per enganxar les parts de la mona. Primer enganxarem l'ou gegant. Quan estigui la xocolata seca i l'ou ben enganxat, anirem posant-hi les floretes per decorar-lo amb un puntet de xocolata. I també el pollet.
 

 

Després, també amb una mica de xocolata fos, anirem enganxant el "granillo" tal com veieu a les fotos. I també, els ous petits, el pollet i la figura de plàstic de la kitty. Deixem que tot es refredi i quedi ben fixat. 

 

 

 

Per últim ja queda col·locar la figura de la Kitty de xocolata. La fixarem amb una mica xocolata negra fosa i al darrera seu hi posarem el bol de ceràmica embolicat amb celofan i amb les plomes al llaç.
I ja està acabada!!!! Desitjo que us agradi................. 

Catieu 

 

 

 

Esta mona es la primera que he hecho toda de chocolate. De hecho estas son las que más ilusión les hace a los niños/as. Como en l'anterior el personaje invitado es Hello Kitty. fue todo un reto!!!!! 

INGREDIENTES
* Un huevo de chocolate grande
* Dos huevos de chocolate envueltos pequeños y un huevo mediano, que no sea más alto que la figura de la Kitty que queramos hacer
* Requiebros de fondant
* Granillo verde
* Un bol de cerámica de la Hello Kitty (aunque no se ve en ninguna foto está)
* Una figurita de plástico de Hello Kitty
* Medio kilo de chocolate con leche
* Algo chocolate negro para los perfiles del dibujo i para pegar
* Chocolate blanco (no puedo decir exactamente el que gasté porque lo iba fundiendo sobre la marcha)
* Colorantes alimentarios
* Pollitos y plumas
* Un dibujo de Hello Kitty
* Papel de horno
* Una manga pastelera
  
PROCEDIMIENTO
Para hacer la Hello Kiity de Chocolate:
Primero buscamos el dibujo de la Hello Kitty que queramos hacer. Lo tenemos que imprimir a la inversa porque lo calcaremos con el chocolate y al darle la vuelta nos quedará del derecho.
Cuando lo tengamos ponemos el papel de horno encima y lo fijamos con algo de "celo".
Fundimos el chocolate negro y la ponemos a la manga. Reseguimos el dibujo. Lo dejamos enfriar hasta que esté totalmente siento.
Fundimos chocolate blanco y lo teñimos de color rosa parar hacer el vestido y el lazo. Llenamos los vacíos que ocupan. Lo dejamos enfriar nuevamente hasta que quede bien seco.
Fundimos más chocolate blanco y lo teñimos, una parte pequeña de color amarillo parar hacer la nariz, y otra, color salmón por hacer la flor. Llenamos los vacíos y de nuevo lo dejamos enfriar hasta que se seque.
Ahora fundimos una buena cantidad de chocolate blanco y llenamos todas las partes del dibujo, hasta aquellas que ya tienen chocolate de otro color. Debe quedar una capa bien gruesa, que tenga consistencia y que se vea toda de color blanco. Lo dejamos enfriar hasta que quede seco del todo, bastante rato. Después con algo de chocolate negro fundido enganchamos el huevo mediano que nos servirá para aguantarla.

 

  

Continuamos.....
Fundimos el chocolate con leche y lo ponemos en un molde rectangular. Lo dejamos enfriar hasta que quede seco del todo. Este nos servirá como base de la mona. Fundimos algo de chocolate negro y lo volvemos a poner en la manga, la usaremos para enganchar las partes de la mona. Primero engancharemos el huevo gigante. Cuando esté el chocolate seco y el huevo bien fijado, iremos poniendo las florecitas de fondant para decorarlo con un puntito de chocolate. Y también el pollito.
 

 

Después, también con algo de chocolate fundido, iremos enganchando el granillo tal y como veis en las fotos. Y también, los huevos pequeños, el pollito y la figura de plástico de kitty. Dejamos que todo se enfríe y quede bien fijado. 

 

 

 

Por último solo queda colocar la figura de Kitty de chocolate. La fijaremos con algo chocolate negro fundido y detrás pondremos el bol de cerámica envuelto con celofan y con las plumas en el lazo. Y ya está acabada!!!! Deseo que os guste................. 

Catieu 

 

 

 

Leer 12396 veces Modificado por última vez en Domingo, 25 Agosto 2013 16:57

Comentarios   

 
0 #2 Azabe 07-04-2010 10:32
Como siempre alucinadita me quedo, que preciosidad, que penita que estemos tan lejos, te pedia que me hicieras una para Sara ya mismo y si se la come con Anna ya seria lo más.
Petonets
Citar
 
 
0 #1 Gemma 31-03-2010 12:26
Genial!!!! Jo haig de fer-ne una per la meva fillola i justament havia pensat fer-li una de la Hello Kitty, De moment tinc l'ou assecant, és el primer cop que intento fer-ne un ou de xocolata, a veure què tal!!!

Sou unes artistes!

Ge mma
Citar