Catalàcastellano
Usted está aquí:Bizcochos»Pastissets - Catieu

Muffins de naranja con corazón de chocolate

Escrito por 

 

Muffins_Taronja_Xoco

 

Aquests muffins estan fets a partir de la recepta de pa de pessic de taronja que ve al llibre del Thermomix 31. Aquest cop amb la variant de xocolata a dins. És una combinació deliciosa.

Recepta pa de pessic de taronja

Ingredients:

 • 250gr. de sucre
 • 3 ous
 • 1 taronja sencera de pell fina (ben neta)
 • 100 gr. d'oli de girasol
 • 1 iogurt natural
 • 250 gr. de farina
 • 1 sobre de Royal
 • un pessic de sal

Engeguem el forn a 180º C.

Procediment tradicional

Triturem la taronja (amb la pell) juntament amb el sucre i els ous. Hi barregem l'oli i el iogurt. I seguidament la farina, el royal i la sal. Ho barregem fins que ens quedi una massa homogènea.  (...)

Procediment amb Thermomix

Posar en el vas el sucre, la taronja trossejada i els ous, programar 3 minuts, 37º i velocitat 5.  Afegir-hi l'oli i el iogurt i barrejar-ho durant uns segons a velocitat  2  1/2. Tot seguit hi incorporem la farina, el royal i la sal i ho barragem 15 segons a 2  1/2. Ja tenim la massa a punt. (...)

(...) Preparem les càpsules de paper, que posarem dins de flameres d'alumini (d'aquesta manera ens pujaran més els muffins). Hi aboquem una mica de la massa hi posem una cullerada de ganaché de xocolata negra  i una mica més de massa fins que ens quedi la càpsula plena uns tres quarts. (...)

 

Muffins_Taronja_xoco_2

Muffins_Taronja_xoco_3

Recepta Ganaché de xocolata negra

Els ingredients són el mateix pes de xocolata negra  i nata líquida. Trossegem la xocolata i la desfem al bany maria. Seguidament la barregem amb la nata líquida i ho posem al foc. Ho anem remenant fins que arrenqui el bull. Llavors ja ho podem deixar refredar fins que quedi força sòlid. Amb el mateix procediment podriem fer ganache de qualsevol dels altres tipus de xocolata.

(...) Ara posarem les càpsules al forn, que ja estarà calent, i les hi deixarem uns 12-15 minuts. Un cop fora del forn cal treure-les de la càpsula d'alumini perquè es refredin.

Queden boníssimesssss.............. animeu-vos a provar-les, val la pena........

Catieu

Muffins_Taronja_xoco_4

Muffins_Taronja_Xoco

 

Estos muffins estan hechos a partir de la receta del bizcocho de naranja que viene en el libro del Thermomix 31. Esta vez con la variante de chocolate dentro. Es una combinación deliciosa.

Receta bizcocho de naranja

Ingredientes 

 • 1 naranja entera de piel fina
 • 250 gr. de azúcar
 • 3 huevos
 • 100 gr. de aceite de girasol
 • 1 iogurt natural
 • 250 gr. de harina
 • 1 sobre de levadura Royal
 • una pizca de sal

Encendemos el horno a 180ºC

Procedimiento tradicional

Trituramos la naranja (con la piel) junto con el azúcar y los huevos. Añadimos el aceite y el iogurt. Y seguidamente la harina, el Royal i la sal. Batimos hasta que nos quede una massa homogénea. (...)

Procedimiento con Thermomix

Poner en el vaso el azúcar, la naranja troceada y los huevos, programar 3 minutos, 37º i velocidad 5.  Añadir el aceite y el iogurt y mezclarlo unos segundos a velocidad 2  1/2. Seguidamente incorporamos la harina, el Royal y la sal y programar 15 segundos a velocitat 2  1/2. Ya tenemos la massa a punto (...)

(...) Preparamos las cápsulas de papel y las metemos dentro de unas de aluminio (de esta forma lograremos que suban más).  Vertemos un poco de massa en cada cápsula, encima una cucharadita de ganaché de chocolate negro y de nuevo un poco más de massa hasta llegar a unos tres quartos de la cápsula. (...)

Muffins_Taronja_xoco_2

Muffins_Taronja_xoco_3

Receta Ganaché de Chocolate Negro

Los ingredientes son el mismo peso de chocolate negro y nata líquida. Troceamos el chocolate y la deshacemos al baño María. Seguidamente lo mezclamos con la nata líquida y lo ponemos al fuego. Lo vamos removiendo hasta que arranque el hervor. Luego hay que dejarlo enfriar hasta que quede un poco sólido. Con el mismo procedimiento podriamos hacer ganaché de cualquiera de los otros tipos de chocolate.

(...) Ahora pondremos las cápsulas en el horno, que ja estará caliente, y las dejaremos unos 12-15 minutos. Una vez fuera del horno las sacamos del molde de aluminio para dejarlas enfriar.

Quedan buenísimassss....... animaros a probarlas, vale la pena..............

Catieu

Muffins_Taronja_xoco_4

Leer 10775 veces Modificado por última vez en Domingo, 25 Agosto 2013 16:05

Comentarios   

 
0 #2 Catieu 22-12-2009 19:59
Muchas gracias por tu comentaria Marita. Si las pruebas ya me contarás, son deliciosas.
Pe tonets
Catieu :)
Citar
 
 
0 #1 Pita (marita) 15-12-2009 19:27
ui ui ui q pecado!!!!! nena esto lo ve mi gordo y me dira de hacerselo su ilu es una magdalena rellena..... asi que ya me pondre manos a la obra!! dsd luego que se ve delicioso!!!
Citar