Catalàcastellano

Pastís Supernena

Escrit per 

     

Aquest pastís el varem fer fa molt temps, un dia que l'Annie Vainilla estava malalta per passar la tarda. En aquell temps li agradaven molt els dibuixos de les Supernenes.  Així que aquí teniu la "Burbuja".........       

INGREDIENTS:
1 pa de pessic rodó (per a la cara)
1 pa de pessic rectangular (per a les cuetes)
1 magdalena (per als ulls)
Nocilla
Xocolata blanca
Colorants alimentaris
  
PREPARACIÓ:
Primer preparem els pans de pessic amb la recepta que feu servir habitualment. En aquest cas nosaltres varem fer-ne un de genovès. 

      

  
Ara hem de donar la forma al pastís. El pa de pessic rodó es queda tal qual perquè serà la cara. El rectangular l'haurem de tallar fent la forma de les cuetes. Primer varem fer una plantilla amb paper que vam posar a sobre el pa de pessic per tallar-lo. Així varen quedar les cuetes de la "Burbuja".     

Encara que no es veu a la foto, també varem tallar la magdalena.  Eliminant la part bombada, en varem fer dos cercles iguals per a fer els ulls.

Tot seguit vam partir els pans de pessic per la meitat i els vam farcir de nocilla. Varem fixar els ulls amb una mica de nocilla a la base també. 
  
Per últim, varem fondre la xocolata blanca i en varem separar diferents porcions per tenyir-los dels colors necessaris: color carn, color groc i color blau. Vam banyar cada part del color corresponent, tal com es veu a la foto. Per fer la boca, varem fer servir una tira de pega dolça vermella ensucrada. I per la nineta dels ulls "granillo" de xocolata.    
 

Aquest fou el resultat final, tanta estona per fer-lo i va volar en un obrir i tancar d'ulls......

Annie Vainilla i Catieu

 

  

 

 

Llegir 36406 vegades Darrera modificació el Diumenge, 25 Agost 2013 16:45

Escriure un comentari